FAUNA FUNGA FLORA

Creative mind for future

Kommer snart!

Inom kort är sidan om Skogsträdgårdsdesign och hållbar odling publicerad. Anmäl er gärna till vårt nyhetsbrev så uppdaterar vi er om när sidan är uppe. Tack på förhand!
Det är viktigt att synliggöra värdet av samarbete med naturen vid skapandet av trädgårdsdesign
Hej och välkommen hit!

Lär dig konsten att formge en plats

LÄR DIG ATT SKAPA EN PLATS SOM TAR AVSTAMP I PLATSENS naturliga FÖRUTSÄTTNINGAR OCH ÄR MAPPAD TILL DIG SOM PERSON, DINA DRÖMMAR, DIN TID OCH DIN BUDGET.
En formgiven plats kan vara både utomhus och inomhus. En plats som ger oss trygghet och balans i livet, en trädgård där vi kan njuta och skörda i överflöd. En trädgårdsdesign som genererar både boplatser och mat till den biologiska mångfalden året runt.
Det handlar om att se samspel, att lära sig hur naturen fungerar. När vi arbetar i samklang med naturen och den biologiska mångfalden får vi stöd och hjälp av de naturliga kretsloppen i vår design.
En plats för njutning och skörd! Konsten att formge en plats där alla drömmar finns inskrivna och där designen tar hänsyn till din budget och ditt livsmönster är en fantastisk kunskap.

Onlinekurs i permakulturdesign

Permakultur är en verktygslåda av lösningar för att leva på ett sätt som värnar om jordens ekosystem, människans livskvalitet och om en rättvis fördelning av resurser. Kursen går igenom permakulturens teori och filosofi och hur de kan användas i praktiken för hållbar omställning.

Om du vill skapa en trädgård med hjälp av permakulturdesign är detta något för dig!

Lär dig skapa din egen Skogsträdgård

Drömmer du precis som jag om en prunkande ätbar trädgård i samspel med naturen för skörd av nötter, frukter, blommor, bär, grönsaker och ätliga marktäckare hela odlingssäsongen. En plats som ger hög avkastning på ätbart i alla naturens nivåer  till minskad insats och tid för njutning?

Om du vill skapa en prunkande ärbar trädgård, då är denna kurs något för dig!

Fauna Funga Flora

FÖR JORDEN OCH FRAMTIDEN

ATT SKAPA FÖR OSS OCH VÅR SJÄLVHUSHÅLLNING, DEN BIOLOGISKA MÅNGFALDEN OCH FRAMTIDEN PÅ SAMMA GÅNG HAR BLIVIT NÅGOT VI GÖR SOM EN DEL I VÅR VARDAG. ATT LEVA ETT KLIMATSMART VARDAGSLIV SPARAR BÅDE PENGAR OCH BYGGER PLATSENS VÄRDE. HOS OSS SKAPAS RESURSER OCH LIV.

Vintern är här och vi förbereder inför kommande projekt när marken är hård och håller för den tuffa behandlingen.